Anmeldelser fra Google

  • 5 star review  Super friendly owners! They repaired the strap of my bag (put a new one) within a few days and for a very fair price. Recommend 🙂

    thumb Nora
    1/14/2022

    5 star review  Very helpfull and skillfull. A very quick, high quality service. Definately coming back.

    thumb Antonio Carratù
    12/21/2021

    5 star review  Here is a top-class shoemaker with an understanding of his craftsmanship, reliability and pride. My shoes, which another shoemaker had mutilated with both the wrong color and the wrong sole, were like new from a trip to the shoemaker in Ratzausgade.

    thumb Mischa Sloth Carlsen
    9/25/2020

    5 star review  Her er en skomager i topklasse med forstand på sit håndværk, driftsikkerhed og stolthed. Mine sko, som en anden skomager havde skamferet med både forkert farve og forkert forsåling, blev som nye af en tur hos skomageren i Ratzausgade.

    thumb Mischa Sloth Carlsen
    9/25/2020

    5 star review  Utrolig dygtig skomager, der udforer arbejdet grundigt og flot. Klart den bedste skomager i Kobenhavn.

    thumb Natallia Holstein Bach
    8/16/2020

    5 star review  ALLE mine designer sko bliver lavet her! Har altid fået gode resultater , Han ved hvad hen laver!! Highly recommended.

    thumb Feng Li
    6/19/2020

    5 star review  Har fået lavet mange par sko her og altid fået god service og fantastisk resultat

    thumb ElineBenny Travel
    2/24/2020

    5 star review  I’ve been a loyal customer for years and I’m always happy about the result! Not only is he fast and cheap, he’s a perfectionist that takes pride in doing a good job. He fixes boots, heavy leather bags, new zippers and even sew my wool coat. I’m a very happy customer and I can’t recommend him enough!

    thumb Jannick Aarup Grool
    12/29/2019

    5 star review  Juri er en meget dygtig skomager! Han har altid en god losning ved hver skoproblem. Han arbejder meget professional. Kommer gerne igen.

    thumb Alexandra Mengel
    12/12/2019

    5 star review  Has been a client here for many years back. Extremely happy, good prices, perfect quality, nice services. Any problem with any shoes can be solved with the best result. Reasonable prices as well. Simply love this place.

    thumb Apanasenko Julia
    12/11/2019

    5 star review  En helt fantastisk skomager, en kunster på sit felt, har brugt denne skomager siden 1996, og har aldrig været skuffet over hans arbejde, tværtimod. Han har altid en losning,har der været et problem. Jeg har fået repeteret sko, stovler, tasker og skindjakke hos ham, alt er blevet udfort til min fulde tilfredshed og altid til meget rimelige priser. Samtidig yder han en ualmindelig god service.

    thumb Marianne Suder
    11/25/2019

    5 star review  Den bedste skomager. Havde fået odelagt mine hæle på ruskindsstovler af at cykle med dem, og de er som nye

    thumb Ditte Maria Bergstrom
    11/06/2019

    5 star review  Super good craftsmanship. 100% tip top. Favorite.

    thumb Anni Greve
    11/05/2019

    5 star review  Super godt håndværk. 100% tip top. Ynglings.

    thumb Anni Greve
    11/05/2019

    5 star review  Lave priser, skide flink fyr og godt håndarbejde - kan bestemt anbefales

    thumb Milo Bjarno
    6/11/2019

    5 star review  Impeccable service on more than one occasion. Jurij has an impressive understanding and knowhow of handmade leather shoes and boots and will take extra good care of your babies. I can highly recommend this place. Great guy as well. Tak.

    thumb Andreas Mandrup
    5/02/2019

    5 star review  Super sted hvis du har noget der skal repareres.

    thumb Peter Dahl
    1/10/2019

    5 star review  Rigtig god og professionel service! Alle mine designersko bliver forsålet og repareret her. Kan varmt anbefales.

    thumb Karen
    9/20/2018

    5 star review  Jeg har været kunde hos Rantzausgades Skoreparation i mange år. Jeg får lavet alle mine mærkevare sko som Chanel, Tods og Louboutin sko. På Louboutin skoene sætter skomageren rode såler på, så man ikke kan se det. Jeg vil helt klart anbefale ham! Altid venlig og hjælpsom, og har en losning på alle sko problemer.

    thumb Ivona Pljevaljcic
    9/01/2017

    5 star review  Altid hoj kvalitet også ved svære opgaver som at lægge ind og forkorte stovler.

    thumb Lena Hedengran
    7/21/2017

    5 star review  En fremragende skohåndværker af den klassiske skole. Som andre også påpeger kan de udfore blændende gode reparationer af de fineste sko. Oplevede det med et par halvdode håndlavede italienske herresko, der kom til at fremstå som nye igen. Enestående. Og med venlig betjening og fornuftige priser oven i.

    thumb Lasse Liebst
    7/20/2017

    5 star review  FANTASTISK skomager! Han kan virkelig reparere ALT og til billige priser. Jeg har været kunde der i over 10 år, og han har kunne reparere alt fra mine Miu Miu tasker til hæle på billige sko. Jeg kan kun anbefale ham, og så er han altid så imodekommende og smilende, hvilket gor at man som kunde foler sig værdsat.

    thumb Mette Andersen
    6/10/2017

    5 star review  Den bedste skomager i Kobenhavn og nok måske i hele Danmark . Han kan repareret næsten alt... Jeg har set kunderne der skal repareres deres dyr sko som Christian Louboutin sko eller Louis Vuitton taske kommer i .. Så jeg klar anbefaler den skomager ..

    thumb Frantz Vignot
    11/27/2016

    4 star review  Good service and decent prices. I got several keys duplicated here. They also do shoe repairs, but I didn't need any. I swung by to get a key ring today at 13:00 (Tuesday August 2) and they were randomly closed with no note

    thumb Elizabeth Pomeroy
    8/02/2016

    5 star review  Rigtig god service

    thumb Roman K
    7/09/2016