Anmeldelser fra Google

  • review rating 5  Lave priser, skide flink fyr og godt håndarbejde - kan bestemt anbefales

    thumb Milo Bjarnø
    6/11/2019

    review rating 5  Impeccable service on more than one occasion. Jurij has an impressive understanding and knowhow of handmade leather shoes and boots and will take extra good care of your babies. I can highly recommend this place. Great guy as well. Tak.

    thumb Andreas Mandrup
    5/02/2019

    review rating 5  Super sted hvis du har noget der skal repareres.

    thumb Peter Dahl
    1/10/2019

    review rating 5  Rigtig god og professionel service! Alle mine designersko bliver forsålet og repareret her. Kan varmt anbefales.

    thumb Karen
    9/20/2018
  • review rating 5  Jeg har været kunde hos Rantzausgade's Skoreparation i mange år. Jeg får lavet alle mine mærkevare sko som Chanel, Tods og Louboutin sko. På Louboutin skoene sætter skomageren røde såler på, så man ikke kan se det. Jeg vil helt klart anbefale ham! Altid venlig og hjælpsom, og har en løsning på alle sko problemer.

    thumb Ivona Pljevaljcic
    9/01/2017

    review rating 5  Jeg kan kun anbefale Rantzausgade Skomageren. Super god og hurtig service, fantastisk håndarbejde og ikke mindst fornuftige priser.

    thumb Magnus Jelsdorf
    8/25/2017

    review rating 5  En fremragende skohåndværker af den klassiske skole. Som andre også påpeger kan de udføre blændende gode reparationer af de fineste sko. Oplevede det med et par halvdøde håndlavede italienske herresko, der kom til at fremstå som nye igen. Enestående. Og med venlig betjening og fornuftige priser oven i.

    thumb Lasse Liebst
    7/20/2017

    review rating 4  Good service and decent prices. I got several keys duplicated here. They also do shoe repairs, but I didn't need any. I swung by to get a key ring today at 13:00 (Tuesday August 2) and they were randomly closed with no note

    thumb Elizabeth Pomeroy
    8/02/2016