Om os

Hos Rantzausgades Skoreparation stræber vi efter at give alle kunder en god oplevelse.
For os betyder en god oplevelse at kunden får en god og ærlig rådgivning, samt at arbejdet bliver udført optimalt.

Skomageren er en ægte skomager, som har over 20 års erfaring og en god gammeldags uddannelse i læderbehandling.
Vi udfører en lang række af reparationer på: sko, tasker, jakker, lynlåse og en lang række andre læderprodukter.

Vi er blandt andet specialister i at arbejde med specielle sko og mærker som fx. Louboutin, Chanel Gucci osv.

Vi udfører mange gange meget specielle reparationer som at lægge støvler ind, hvis de er for store i skaftet, udblokning, blokning, arbejder med røde såler, ekstra elastik kan syes ind hvis de er for små, nye lynlåse i tasker, jakker og støvler.

Skoreparationen er 20 år gammel og det er blevet et anerkendt sted med en masse loyale kunder som eksempelvis er butikker (Bruno & Joel, Scarpa, Notabene, Carla F, Nué, etc) eller firmaer (Billi Bi, Bumper, Wonders osv.) og selvfølgelig private personer.

Vi laver også kopier af nøgler.

Vi kan reparere næsten alt, i skal bare komme ind, så kan vi vurdere det sammen. Vi er ærlige og vil ikke sige at noget kan repareres, hvis det ikke er sandt, hvis det kan repareres, vil vi sige det til dig og sandsynligvis give dig nogle valgmuligheder.

Vi vil ikke tjene penge på en uærlig måde, så I kan altid regne med hvad I får at vide af os.

Vi sælger desuden diverse sko, fra restpartier, mærker som fx. Billi Bi, til billige priser, nogle gange med op til 70% prisnedsættelse!

Vi efterstræber tilfredshed blandt vores mange kunder, derfor er vi meget hjælpsomme og arbejder for et godt resultat for begge parter. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lille skoreparation og give dig den service som du ønsker at få som kunde!